Включи се в Българските трейдъри

Всички вие, които вече търгувате на финансовите пазари или имате намерение да го направите, сте част от Българските трейдъри. Но за да се ползвате по-пълноценно от ресурсите на общността ви предлагаме да се регистрирате и да ни предоставите данни за връзка с вас, основно валиден e-mail адрес. Вашата регистрация става валидна след като я потвърдите на посочения от вас e-mail.

Важно е да знаете, че членството в Българските трейдъри е БЕЗПЛАТНО и ще остане такова. А вашите данни няма да бъдат продавани или предоставяни на трети лица. На своя ред ние няма да ви безпокоим твърде често, а само за важна информация, мероприятия или събития.

Във връзка с изискванията на GDPR имаме Политика за личните данни, от която относно тази регистрация, непременно трябва да ви обърнем внимание на следното:

  1. Попълването на тази форма не е задължително условие, за да бъдете част от Българските трейдъри. Можете да използвате други начини за контакт, както и да харесате, за да следите нашата фейсбук страница.
  2. Полето „Name“ не е задължително и вие можете да се включете и БЕЗ да го попълвате.
  3. Ако все пак решите да дадете свой „Name“, не ни давайте имена, с които можем да ви идентифицираме, защото това, което ще запишете в полето, е необходимо само за обръщение към вас.
  4. Макар посочването на валиден e-mail да е задължително за потвърждението на  регистрацията и за комуникацията ни с вас, този адрес също НЕ трябва да ви идентифицира, като например име.фамилия@дружество.com

Забележка: Ако все пак чрез формата за включване получим от вас данни, които могат да ви идентифицират и да се категоризират като лични данни, ние ще ги изтрием и те няма да останат в списъка с абонати на Българските трейдъри. За да общуваме и да се свързваме помежду си НЕ ни е необходимо да разполагаме с вашите лични данни, а само с валиден e-mail и с вашето желание да сте част от общността.

Попълнете вашите данни и се включете БЕЗПЛАТНО в Българските трейдъри!

Важно! На посочения от вас е-mail ще получите линк за потвърждение, на който трябва да кликнете за да завършите своята регистрация. Проверете и в папка “Спам”, може да отишъл там.

Освен това: не забравяйте да добавите e-maila на Българските трейдъри в своята адресна книга.

А за “Добре дошли”: На посочения от вас e-mail  ще получите подарък   електронната книга “Решенията на трейдъра” – безплатно за Българските трейдъри

Сподели с колеги и приятели: