Независими трейдърски проекти

Много български трейдъри са създали сайтове, имат блогове и фейсбук страници, споделят знания, правят обучения. Тук събираме на едно място независимите* трейдърски проекти, подредени по азбучен ред.


EUR/USD прогнози – авторски блог с прогнози за движението на курса EUR/USD, които Красимир Гугов предоставя свободно на всички интересуващи се от тази валутна двойка.


Forum Finansi – Широк спектър от теми. Прочети, Обсъди, Научи, Успей!


Lucky break – фейсбук група и клуб от трейдъри, насочени към изграждане на печелившо мислене и поведение на пазара.


ProTrading – авторски проект за предоставяне на знания и обучение по цялостен технически анализ. Представени са и инструменти за платформата МТ4, също разработени от автора.


Смарт трейдърс – авторски проект,  който доразвива идеите, заложени в поредицата книги “Уроци на трейдъра милионер“. В него ще намерите подробности за холистичния трейдинг и структурния анализ.


Списание Трейдър –  умения за търговия на финансовите пазари, стратегии на професионални трейдъри, новини и анализи за форекс и cfd. Независимо издание.


Форекс хоби – блог, ориентиран изключително към форекс трейдинга, а публикуваните на страниците му седмични анализи са изготвени на базата на Прайс екшън стратегията.


N.B. Нямаме за цел да препоръчваме или рекламираме който и да е от трейдърските проекти, а само да уважим труда на колегите, които са ги създали, и равнопоставено да ги представим пред трейдърската гилдия.

*Важно уточнение: Независимите трейдърски проекти са такива, които НЕ са в агентски отношения и нямат за цел да осигуряват клиенти на инвестиционни посредници.

Ако знаете проект, който не сме посочили, или сме включили такъв, който НЕ е независим, моля пишете ни!

Сподели с колеги и приятели: