Щедра отстъпка от Investor Finance Forum за българските трейдъри

Седмото издание на авторитетната конференция ще се проведе на 30.11.2018 г. в Интер Експо Център – София.

Уважаеми колеги,

Всички български трейдъри могат да участват на 7-мото издание на Investor finance forum при изключително изгодни преференциални условия. Сякаш специално за днешния черен петък, организаторите на най-авторитетната конференция на трейдъри и инвеститори дават 50% отстъпка от цените, които са записани в сайта на събитието. Тази отстъпка важи не само за днес, а за всеки от следващите дни до 30.11.2018 г., когато ще се проведе и самото мероприятие.

Разбира се, съвсем не е препоръчително да чакате и минута повече, защото цените в сайта вече са намалени и нищо не гарантира, че те няма да се върнат към номиналните си стойности през идната седмица.

Отстъпката за родните индивидуални участници на финансовите пазари е част от партньорството между Investor Finance Forum и свободната общност Българските трейдъри.  Наскоро общността надхвърли хиляда последователи, привлечени от идеята да обединим личности, знания и ресурси в името на собственото си професионално израстване.

Вече за седма поредна година конференцията ще събере на едно място български и чуждестранни професионалисти от сферата на финансовите, капиталовите и валутните пазари. Investor Finance Forum е конференция, която поставя акцент върху важните глобални новини и тенденции, финансови инструменти и конкретни практични съвети в сферата на инвестициите и финансите.

Както и всяка година досега на конференцията се изявяват признати експерти в света на капиталовите инвестиции, които анализират глобалните събития, с което ще дадат насоки на инвеститорите. Традиционно има и специален гост – изпъкнат професионалист в своята област. С радост искам да ви съобщя, че тази година този специален гост на конференцията отново ще бъде Владимир Рибаков.

Рибаков гостува на Investor Finance Forum преди 5 години и от тогава той е приятел с много български трейдъри в социалните мрежи. Владимир прави задълбочени анализи и свободно споделя свои идеи за форекс пазара, от които са се възползвали мнозина колеги.

Специално за неговото предстоящо участие на Investor Finance Forum 2018 г. направих с Владимир Рибаков кратко интервю за списание Трейдър. Наред с другите отговори, той издава и основния акцент от своята предстояща лекция, а именно Как да постигнем trading for living. Тази тема вълнува всички български трейдъри и ето, че сега от далечна Канада идва един човек, който ще ни разкаже как го е направил.

Повече информация за ключовите теми, които ще бъдат включени в лекцията на Владимир Рибаков, както, разбира се, и за пълния дневен ред на конференцията можете да намерите програмата. Искам специално да обърна вашето внимание, че работата на конференцията е разделена в три отделни секции, които ще бъдат и в три различни зали. Паралелно с основната секция

INVESTOR FINANCE FORUM, ще се проведат също:

INVESTOR DAY

Събитие, посветено на срещите на институционалните инвеститори и представителите на капиталовите пазари в България с публични компании от региона. Актуални въпроси и решения, свързани с функционирането на съвременните капиталови пазари под формата на дискусионни панели и презентации.

IFF SEMINARS

Семинари по актуални теми, свързани с иновациите и развитието на финансовата индустрия и валутната търговия.

Разгледайте внимателно техните програми, защото пропуските за участие в конференцията също са различни и дават различен достъп до съответните секции. Така например,

  • Билетът за INVESTOR DAY, дава достъп само до лекциите в това събитие.
  • Билетът IFF + SEMINARS осигурява участие в панелите на Investor Finance Forum и достъп до всички семинари
  • А билетът FULL PASS ни позволява да влизаме на всеки един от панелите и семинарите на всяко едно от паралелите събития.

Искам да обърна внимание, че за трейдърите най- подхoдящи са  или IFF+seminari или FULL pass. Така със сигурност ще можем да участваме в панела на нашия професионален колега Владимир Рибаков.

…………………………………..

Седмата национална конференция  Investor Finance Forum ще се състои на 30 ноември, Интер Експо Център – София. Нейният девиз тази година е

Invest a day. Win the future.

А за българските трейдъри инвестицията в пари е с 50 % отстъпка. Кодът за отстъпката е изпратен на всички, които са се включили в общността „Българските трейдъри“. А освен това е поместен на видно място във фейсбук групата най-голямия и най-активен трейдърски клуб Lucky break.

Въведете кода за 50% отстъпка при вашата регистрация за Investor Finance Forum и системата автоматично ще я извади от цената.

Както и в предишните издания, в рамките на конференцията има и

INVESTOR FINANCE EXPO

Единственото изложение на платформи, брокери на валутните и представители на финансовите и капиталови пазари.

 

 

 

 

 

Сподели с колеги и приятели:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *