Национални мероприятия от трейдъри за трейдъри

Само в рамките на по-малко от една година свободната общност на българските трейдъри организира няколко мероприятия с национално покритие и значение.

В средата на декември миналата година семинар проведе колегата Андон Момчилов, който в разказа и показа как търгува и как постига успех. Андон е един от най-добре представилите се на световно състезание за трейдъри и инвеститори World Top Investor, където само месец по-рано той финишира на четвърто място в генералното класиране с годишна доходност от 75 процента. Малката зала в центъра на София се оказа тясна да побере всички присъстващи, между които имаше колеги дошли чак от Варна.

В началото на м. февруари, в специално оборудвана за трейдърски събития зала, Стефан Трашлиев проведе дискусионна среща на тема Инвестиции с/у спекулации. На нея той представи реален практически опит и резултати. И се обоснова кое от двете предпочита да прави. Водещият засегна недвижимите имоти, търговията с акции, ETF и ценни метали, и разбира се „прокълнатият“ форекс пазар. Показа как във всяко едно от тези направления е инвестирал и/или спекулирал и кое от тях се е оказало най-доходно през изминалата година.

На 24.03.2018 г. за първи път в България беше проведена практическа конференция на тема Как да постигнем доходи от инвестиции и спекулации?Конференцията беше замислена и организирана от трейдъри за трейдъри и поради тази причина тя предизвика голям интерес, а в голямата зала, която бяхме наели се събраха почти 100 човека. Независимо, че това беше един много студен ден, за участие в конференцията пристигнаха трейдъри от Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна.

Отново за първи път в България, от 17 до 21.09.2018 г организираме и лятна трейдинг школа. Мястото на нейното провеждане е Ахтопол, нейната продължителност е 5 работни дни и тя е фокусиране върху форекс търговията, която най-масово се прилага от българските трейдъри. Местата за школата се запълниха само за 2 дни от началото на регистрацията, като се записаха трейдъри от няколко града в България. Интересът и запитванията за включване продължават и затова предвиждаме дубъл на мероприятието през октомври в София и в други градове, където ни поканят.

Характерно за всяко едно от мероприятията е, че

  • Те са изцяло трейдърска инициатива, тя не се спонсорират и в тях не участва никой инвестиционен посредник
  • Освен това в тях няма продуктово позициониране, нито реклама на стоки и услуги.
  • Няма и оферти за отваряне на реални сметки при нито един брокер.
Сподели с колеги и приятели:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *